Achter de Backoffice schermen

Blog 25 06 2018
 • Klanten, medewerkers, leveranciers en potentiële medewerkers komen regelmatig met ons in contact: de Backoffice van Connection, Trinity BV, Connection bvba, Gioia en newDirections. Voor veel vragen en hulp kun je bij ons terecht. Maar wat doen wij nou precies?

  Het hoofdkantoor

  Op het hoofdkantoor, gevestigd in Wageningen, zitten wij met zeven collega’s bij elkaar om een geheel aan uiteenlopende taken zo goed mogelijk uit te voeren. Je kunt ons zien als de rechterhand van de rayonmanagers of de spin in het web van de bedrijven. Achter de schermen zijn we zowel voor medewerkers als voor klanten als voor leveranciers druk in de weer. En dat doen we met veel plezier!

  download

  Hoe werken we samen?

  Zoveel verschillende afdelingen die aanwezig zijn in een bedrijf, zoveel specialisaties die nodig zijn op een Backoffice. De financiële administratie en salarisverwerking, afdeling HR, Werving & Selectie, Opleiding & Ontwikkeling en een stuk ondersteuning naar onze rayonmanagers zijn een aantal grote takken. Elke collega op de Backoffice heeft zijn eigen taken en specialisaties. Op deze manier proberen we alle processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk helpen we elkaar waar nodig en waar kan.

  Zo dragen twee van onze collega’s zorg voor de werving en selectie van al onze ondernemingen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten en selecteren de meest geschikte kandidaten om vacatures te vervullen.
  Daarnaast hebben we een collega wie gespecialiseerd in de urenverwerking en salarisadministratie. Bij haar kun je terecht met al je vragen over vergoedingen, uitkeringen, salarisspecificaties, et cetera.
  Anderen weten alles op het gebied van HR en zorgen ervoor dat de contracten in orde worden gemaakt, alles instap klaar is voor nieuwe medewerkers om in dienst te treden, regelen de opleidingen en cursussen en ga zo maar door.

  Speciale projecten

  Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn we ook druk bezig met het opstarten en inrichten van twee grote projecten. Hierover heeft onze Officemanager al het één en ander gecommuniceerd in de nieuwsbrief van afgelopen maart. Eén van deze projecten is een online softwareprogramma, waarin alle administratieve en personele processen zullen worden ondergebracht. Het tweede project is gekoppeld aan het eerste en zal een softwareprogramma zijn die onze huidige roosters in Excel en op intranet zal vervangen. Door te gaan werken met deze programma’s hopen we onze medewerkers van een stukje gemak te voorzien.

  Klaar staan voor elkaar

  We vinden het erg belangrijk om onze medewerkers zo goed mogelijk te helpen en voor ze klaar te staan. Mocht je vragen hebben of mocht er iets onduidelijk zijn: schroom niet om ons te bellen of te e-mailen!

  Michelle Bos-Buning
  Office Assistente