Uitgelicht: Smurfit Kappa Benelux

Blog 23 07 2018
 • Smurfit Kappa is een klant van Connection, Smurfit Kappa heeft een enorme hoeveelheid specifieke kennis over verpakkingen, verpakken en verpakkingsmachines. Smurfit Kappa begrijpt hoe merken zich willen positioneren en hoe ze willen inspelen op het winkelgedrag van de consument. Laatst heeft Jill, Rayonmanager Noord-Brabant, een rondleiding gehad bij Smurfit Kappa in Oosterhout. Dit is het hoofdkantoor van de Benelux. In deze blog vertelt ze je alles over deze bijzondere klant. 

  Eerst: de receptie

  De receptie wordt daar volledig bemand door Connection. Een team van normaliter 3 dames draaien de receptie. Wanneer je bij Smurfit Kappa in Oosterhout binnen komt, word je meteen verwelkomd door een van deze vriendelijke dames. In de ruimte waar de receptie gevestigd is, hebben ze een tweetal prachtige ruimtes ingericht met producten van Smurfit Kappa. Dit noemen zij het Experience Center. Deze ruimtes hebben zij ingericht voor de klant. Om een goed beeld naar voren te brengen voor de klant hebben zij een aantal ruimtes ingericht zodat de klant goed en duidelijk kan zien wat voor invloed het kan hebben op de consument, hoe de producten getoond worden en wat er eventueel voor aanpassingen gedaan kunnen worden.

  3D ervaring voor consumenten

  Door middel van een groot scherm met 3D-brillen brengen zij dit geheel ‘’tot leven’’, zodat de klant letterlijk kan zien hoe het product ontstaat en ook weer aangepast kan worden wanneer de wensen veranderen. ‘’Fantastisch, ik was enorm onder de indruk. Een hele supermarkt nagemaakt om aan de klant te laten zien wat verpakkingen met een consument kunnen doen. En de mogelijkheid om dit in 3D te zien? Wauw!’’ aldus Jill.

  Smurfit Kappa streeft ernaar om de consument zo goed mogelijk te helpen. Ook Connection heeft deze instelling waardoor de samenwerking van beide partijen goed verloopt. Jill: "Ik streef ernaar om de wensen die Smurfit Kappa heeft, te vervullen met betrekking tot de receptiediensten want wat is dit een leuk en innoverend bedrijf om mee samen te werken.’’

  Meer weten?

  Nieuwsgierig geworden naar wat Smurfit Kappa doet of Connection? Check de website: https://www.smurfitkappa.com of https://www.connection.nl.