Uitgelicht: Opendag Actemium

Blog 08 10 2018
 • Zaterdag 22 september is Jill van Schijndel, Rayonmanager Zuid, op bezoek geweest bij Actemium in Veghel. Zij organiseerden een open dag op beiden locaties in Veghel genaamd Tour de Technique! Deze open dag was een samenwerking tussen Actemium en VINCI Facilities. Voor jong en oud, ieder wat wils!

  Ontdekkingsreis in de wereld van techniek

  Tijdens de dag was er een ontdekkingsreis door de wereld van techniek. Je kon deelnemen aan workshops en diverse demo`s bekijken. De engineers en monteurs stonden paraat om je alles te vertellen over hun werk en een rondleiding te geven door het vernieuwde pand. Vragen mocht je stellen en zij probeerden je mee te nemen en een beeld te schetsen van de werkzaamheden van de engineers en monteurs binnen Actemium. Ook voor kinderen waren er diverse activiteiten zoals een springkussen, kijkje nemen in de monteur bus, blikken gooien, een eigen dobbelsteen solderen en een speurtocht. Ook met een graafmachine mais oppakken en popcorn maken was mogelijk!

   Voor diverse hapjes en drankjes was gezorgd. Kortom, een mooie dag om een kijkje te nemen achter de schermen bij dit innovatieve bedrijf!

   

  Omdat er meerdere locaties waren die je kon bezichtigen, reed er een treintje rond om je van locatie A naar locatie B te brengen. Ontzettend leuk voor de vele kinderen die aanwezig waren.

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig geworden over wat Actemium precies doet en helaas deze open dag moeten missen? Neem dan een kijkje op de website: https://www.actemium.nl.

  Meer weten over Connection? Ga dan snel naar https://www.connection.nl of https://www.connectionbvba.be.