Even voorstellen... Esther de Meester

Blog 06 07 2020
 • Hoi collega`s,

  Leuk om mij eens uitgebreider voor te stellen aan iedereen via deze blog.

  Mijn naam is Esther de Meester, 51 jaar. Ik woon in Veghel samen met mijn man Rick (49), zoon Jasper (21) en dochter Elze (19). Onlangs hebben Rick en ik ons 25-jarig huwelijk mogen vieren.

  Een grote hobby van mij (ons) is om er regelmatig lekker op uit te trekken. Dit kan heerlijk in Nederland zijn, maar we mogen ook graag naar het buitenland reizen. Helaas zit dat er nu niet in door de hele situatie, maar genieten in eigen tuin met dit mooie weer is ook geen straf.

                                     Mars

  Inmiddels ben ik alweer bijna 9 jaar in dienst bij Trinity BV. Eerst werkzaam als medewerker in de postkamer bij Mars Nederland BV: de grootste chocoladefabriek ter wereld. Een erg leuke en afwisselende baan, want alleen post verwerken en rondbrengen is maar één van de vele werkzaamheden die wij daar doen. Wij verzorgen bijvoorbeeld alle office supplies voor zowel het kantoor als de fabriek, versturen pakketten over de hele wereld, beheren de printers op kantoor, helpen de Mars associates bij hand en span diensten en zitten achter de kassa in de personeelswinkel.

  Sinds eind februari ben ik meewerkend leidinggevende geworden bij Connection/Trinity op locatie Mars Nederland BV. Ik val hierbij onder het rayon van Suzanne Kabboord. Ik heb, samen met Suzanne, de verantwoording over 4 teams; receptie (Connection), Postkamer, MIBO het magazijn van de Nederlandse Markt en Technische Dienst inkomende goederen en voorraadbeheer (Trinity). 

                                                          Mars team

  Enkele medewerkers v.l.n.r: Tom (mibo), Biagio (postkamer), Dave (mibo), Suzanne (rayonmanager), me myself and I, Ine en Christel (receptie NL markt) Bianca (mibo) en Rachel (postkamer en mibo)

  Ik viel wel gelijk met mijn neus in de boter, want een paar weken nadat ik begon in mij nieuwe functie sloeg de coronacrisis in alle hevigheid toe. Vanaf dat moment moest ik thuis gaan werken. Gelukkig kende ik het bedrijf al goed en voelde ik mij enorm gesteund door alle collega`s van Connection/Trinity en het facilityteam van Mars. Ik mag nu weer 1 keer per week naar Mars toe; heel fijn! Ik probeer dit wekelijks op verschillende dagen te plannen zodat ik iedereen weer een keer persoonlijk kan spreken. Want dat mis ik toch wel het meeste nu. Thuis werken is goed te doen in deze functie maar ik mis het persoonlijke contact met de collega`s.

  Verder wil ik nog graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen van Trinity en Connection heel veel gezondheid toe te wensen en stay safe.

  Groetjes, Esther