Connection Academy

Blog 30 04 2018
 • Anno 2018 is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Binnen Connection staat persoonlijke ontwikkeling centraal. We willen graag dat alle medewerkers het beste uit zichzelf halen. Connection gelooft dat je jezelf moet blijven uitdagen om zo ook het plezier te blijven behouden in je baan. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Jezelf blijven uitdagen? Connection collega Noortje vertelt je over onze visie hierop.

  Ik geloof dat je jezelf blijft uitdagen door continu je horizon te verbreden met kennis! Connection speelt hier graag op in door alle medewerkers toegang te geven tot de ‘Connection Academy’.

  Wist je bijvoorbeeld dat 72% van hoogopgeleide Nederlanders op het werk regelmatig spelfouten voorbij ziet komen? Volgens onderzoek van Taalinstituut ‘Taal in bedrijf’ bij 525 respondenten zit de meerderheid van deze fouten (63%) in het verkeerd gebruiken van d’s en t’s in werkwoordsvormen. Weet jij eigenlijk wanneer je een ‘d’ of een ‘t’ moet gebruiken? Twijfel je wel eens? Wellicht is de e-learning ‘Foutloos Nederlands schrijven’ dan wat voor je!

  Naast ‘Foutloos Nederlands schrijven’ biedt Connection nog 6 andere cursussen aan: Microsoft Office Word, Excel, Outlook, Timemanagement, Zakelijk Engels en Klantgerichtheid. Sinds september 2017 heb je als medewerker in zowel Nederland als België de mogelijkheid om zelf te kiezen waar, wanneer en wat je leert. Dit blijkt ontzettend efficiënt te zijn. Zo las ik laatst in een onderzoek van Cook (2008) dat de online onderwijsvormen even effectief zijn als contact- of schriftelijk onderwijs, zowel voor het verwerven van kennis als van vaardigheden. Waarom zou je dan onnodig gaan reizen naar een klassikale cursus, als je ook lekker vanuit je eigen bank je kennis kan op doen?

  Dus mocht je binnenkort een moment voor jezelf hebben, log eens in of laat je inschrijven! Daag jezelf uit en kijk of jij tot een van de mensen behoort die wel foutloos kan schrijven. Ik ben benieuwd!

  Noortje van Rossem
  Rayonmanager Zuid Nederland