solliciteer!


Receptioniste/beveiliger bij instelling geestelijke gezondheidszorg (24-32 uur) - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren receptionist / beveiliger die via Connection gaat werken bij een organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg. Ben jij beschikbaar voor 24-32 uur per week en heb jij affiniteit met de zorgsector? Wij komen graag in contact met jou!

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. De organisatie behandelt mensen met complexe psychische- en verslavingsproblematiek. Op het gebied van geestelijke gezondheidszorg is deze organisatie één van de grotere instellingen in Nederland.

Je werkt op twee verschillende locaties: de ene locatie is gelegen in de Helmersbuurt (Oud-West) en de andere locatie is in Westlandgracht (Nieuw-West). Parkeren met de auto is geen mogelijkheid, maar beide locaties zijn goed bereikbaar met het OV.

Jouw werkzaamheden
Het takenpakket van deze functie is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het ontvangen van bezoekers, cliënten en leveranciers en tevens het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en. Daarnaast draag je zorg voor licht administratieve taken (bestellen van kantoorartikelen, het maken van naambordjes et cetera). Bij deze taken ondersteun je ook op verzoek de facilitaire afdeling. De taken op de facilitaire afdeling verschillen per dag; het uitsorteren van maaltijden of bijvoorbeeld het vervangen van een lampje.

Werkdagen en werktijden:
De werkdagen variëren van maandag tot en met vrijdag. De werktijden vallen tussen 7:00 uur en 23:00 uur. Je werkt 24 tot 32 uur per week. Daarnaast verwachten wij de mogelijk om extra te willen invallen bij ziekte en verlof van collega’s. Dit kan op dezelfde locatie zijn, maar ook op een andere locatie (van dezelfde organisatie) in Amsterdam. Je werkt meestal samen met een collega.

Wat bieden wij jou?
• Afwisselende en uitdagende baan;
• Marktconform start salaris;
• Volledige reiskostenvergoeding als je reist met OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
• De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse opleidingen en trainingen;
• Je komt te werken in een professioneel team.

Wat vragen wij van jou?
• Minimaal MBO werk- en denkniveau;
• aantoonbare werkervaring in de beveiliging en affiniteit met facilitaire diensten;
• Ervaring met deze doelgroep en kunnen omgaan met agressie is zeker belangrijk. Het is bij deze functie erg belangrijk dat je stevig in je schoenen staat;
• Je kunt snel schakelen;
• Werken in de avond is geen probleem voor jou;
• Je hebt bij voorkeur ervaring in de beveiliging;
• Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
• Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
• Je woont in de directe omgeving van Amsterdam;
• Als laatste verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

Wie zijn wij?
Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Gineke Versluis (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300.

De procedure
De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.