solliciteer!


HBO Backoffice medewerker met recruitment skills (24 uur) in Wageningen - Wageningen

Beschik jij over de juiste communicatie-tools en vind jij het leuk om onze backoffice te ondersteunen met diverse nieuwe en lopende projecten? Heb jij tevens ervaring of affiniteit met werving en selectie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In deze functie ga jij je communicatietalent inzetten op interne projecten. Denk hierbij aan communicatieprojecten als het schrijven van de nieuwsbrief, het herschrijven van diverse personeelsdocumenten, het bedenken van pakkende website-teksten en algehele ondersteuning ten behoeve van HRM. Daarnaast ga je actief aan de slag met de vacatures van alle bedrijfsonderdelen van Connection BV. Samen met je collega-recruiter zorg je ervoor, dat we de kansen op de markt optimaal benutten en met jouw recruitment skills lukt het je steeds weer om de juiste mensen aan onze organisatie te binden. Tevens probeer je altijd het recruitmentproces te bewaken en te verbeteren. Kortom, een leuke en afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is!

Wat bieden wij jou?
• Je komt te werken in een informeel team van gezellige collega’s. Natuurlijk blijven we altijd professioneel; we nemen onze verantwoordelijkheden en gaan klantgericht en dienstverlenend te werk!
• Een afwisselende baan bij een groeiende organisatie;
• Een marktconform salaris;
• Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
• 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld;
• Connection heeft een eigen academy! Wij bieden zowel klassikale als individuele trainingen en je kan meer dan 300 e-learnings volgen waaronder cursussen die je handvatten geven m.b.t. LinkedIn, selectiegesprekken, timemanagement of bijvoorbeeld projectplanning.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting communicatie;
• Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als recruiter of intercedent. Deze ervaring mag je ook hebben opgedaan in de vorm van een stage;
• Je woont in de directe omgeving van Wageningen;
• Je beschikt over goede gesprekstechnieken en hebt goede communicatieve vaardigheden ten behoeve van het telefonisch contact met sollicitanten en opdrachtgevers;
• Je stelt jezelf daadkrachtig en actiegericht op;
• Het kan gebeuren dat er veel vacatures tegelijkertijd open staan. Het is belangrijk dat je dan stressbestendig te werk gaat. Je bent in staat snel te kunnen schakelen, zonder het overzicht te verliezen.

Wie zijn wij?
Connection BV bestaat uit meerdere organisaties die zich sterk ontwikkelen: Connection Receptiediensten (zowel in Nederland als in België), Trinity, newDirections en Gioia:
Connection is een dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst aan de receptie en een efficiënte afhandeling van telefoonverkeer. Trinity houdt zich ook bezig met outsourcing, maar dan op het gebied van facilitair medewerkers (postkamermedewerkers, huismeesters en medewerkers technische dienst). NewDirections richt is op consultancy met betrekking tot facilitymanagement. Gioia is het gezicht van een horeca concept.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid, vertrouwen, betrokkenheid en zelfstandigheid. Ruimte voor eigen initiatief, korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur maken ieder direct verantwoordelijk en aanspreekbaar en bieden alle gelegenheid tot inspraak. Het Backoffice-team in Wageningen bestaat uit 6 medewerkers en een Office Manager en alle organisaties worden door deze afdeling gefaciliteerd.

De procedure
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de recruiter en een collega van Backoffice. Mocht het gesprek goed verlopen volgt een tweede gesprek met onze Office Manager en de directeur. Als laatste laten we je graag even meelopen bij ons op de afdeling. Zo kan je een goed beeld krijgen van jouw toekomstige werkplek. Hopelijk kunnen wij jou daarna welkom heten als nieuwe collega bij Connection.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Recruiter) op 0317 – 621 300.