solliciteer!


Receptioniste (oproepkracht) in Den Bosch - Den Bosch

De werkzaamheden
Via Connection kom je te werken bij een bedrijf in Den Bosch dat zich bezig houdt met het uitvoeren van milieu- en veiligheidsonderzoek t.b.v. de registratie van geneesmiddelen, industriële chemicaliën en gewasbeschermingsmiddelen.
Het takenpakket is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Naast de genoemde werkzaamheden vallen ook de volgende taken onder jouw verantwoordelijkheden:
• Verzorgen van in- en uitgaande post;
• Verzorgen van hotelreserveringen;

Werkdagen en werktijden:
We zijn op zoek naar versterking van ons receptie-team in de vorm van een flexibele oproepkracht. De werktijden bij dit bedrijf zijn tussen 7:00 en 17:00 uur en het betreft over het algemeen dagdelen van 5 uur. Het gaat hierbij om de mogelijkheid om te invallen bij ziekte en verlof van collega’s, mogelijk ook op andere locaties in de buurt. De werkdagen en tijden worden in overleg ingeroosterd, maar het is zeer wenselijk als je flexibel bent in de te werken dagen en tevens ook in vakantieperiodes beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou?
• Een afwisselende en flexibele baan;
• Een marktconform startsalaris van €11,05 bruto per uur;
• Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en/of opleidingen, o.a. door eigen e-learning academy met meer dan 300 opleidingen;
• Je komt te werken in een professioneel team van receptionistes.

Wat vragen wij van jou?
• MBO werk- en denkniveau;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
• Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
• Je woont in de directe omgeving van Den Bosch;
• Als laatste verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en
proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We willen je vragen om een profielfoto bij jouw sollicitatie toe te voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Femke Bouman (Recruiter) op 0317 – 621 300.

Wie zijn wij?
Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

De procedure
De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.