solliciteer!


Flexibele receptioniste bij een GGZ instelling (oproep) -

Ben jij op zoek naar een flexibele parttime baan en vind je het geen probleem om op verschillende locaties te werken? Wij zoeken een ervaren receptioniste die affiniteit heeft met de geestelijke gezondheidszorg? Lijkt het je wat? Solliciteer dan nu bij Connection en wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen bij ons receptieteam!

Jouw werkzaamheden
Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens draag je zorg voor licht administratieve taken, waaronder:
• Registratie en beheer van toegangspassen;
• Beheer en uitgifte van sleutels;
• Verzorgen van in- en uitgaande post;
• Bestellen en beheren van kantoormateriaal, drank en broodjes;
• Verzorgen van taxi’s.

Waar kom je te werken?
Via Connection kom je te werken bij een GGZ instelling. Deze organisatie behandelt mensen met psychiatrische stoornissen en verslavingsproblematiek. Op het gebied van geestelijke gezondheidszorg is deze organisatie een van de grotere instellingen in Nederland. Natuurlijk word je eerst ingewerkt op de verschillende locaties, om vervolgens zelfstandig de receptie op professionele wijze draaiend te houden waar nodig. Als receptioniste ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever, het is daarom vanzelfsprekend dat je klantgericht en gastvrij handelt.

Werkdagen en werktijden:
Het betreft een oproep-contract waarbij je flexibel wordt ingezet bij ziekte en verlof van collega’s op diverse locaties waaronder Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Dit kan overdag zijn, maar ook een avonddienst (tot uiterlijk 21:00 uur). De roosters zijn 4 weken van te voren bekend.

Wat vragen wij van jou?
• MBO werk- en denkniveau;
• Flexibel inzetbaar qua uren en locaties;
• Achtergrond / ervaring in de (verslavings)zorg;
• Stevig in de schoenen staan / rustig blijven in lastige situaties met patiënten;
• Goede beheersing van de Nederlandse (zowel mondeling als schriftelijk);
• Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
• Als laatste verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

Wat bieden wij jou?
• Een marktconform startsalaris van €11,05 bruto per uur;
• Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 km van de werklocatie woont;
• Connection heeft een eigen academy! Wij bieden diverse (klassikale) trainingen en tevens de mogelijkheid om verschillende e-learnings volgen;
• Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is;

Wie zijn wij?
Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We willen je vragen om een profielfoto bij jouw sollicitatie toe te voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Gineke Versluis (afdeling werving en selectie) op 0317 – 621 300.

De procedure
De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.