solliciteer!


Receptioniste (vakantiekracht) bij Mars in Veghel - Veghel

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en ben jij beschikbaar tijdens de vakantieperiodes? Heb je al telefonische ervaring en wil je graag flexibel aan de slag als receptioniste? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zoeken een enthousiaste receptioniste voor ons receptie-team bij Mars in Veghel.

Jouw werkzaamheden
Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens draag je zorg voor licht administratieve taken, waaronder;
• Verzorgen van in- en uitgaande post;
• Aanmaken van passen;
• Overige dienstverlenende taken.

Werkdagen en werktijden:
Het gaat om een functie op oproepbasis. Beschikbaarheid in de zomervakantie is een must. Je werkt deze weken ongeveer 15 uur per week. We zijn op zoek naar iemand die ook in de andere vakanties (bijvoorbeeld de herfst- en kerstvakantie) wil werken. Tevens verwachten wij de mogelijkheid flexibel te zijn voor extra inval bij ziekte van collega’s. De werkdagen variëren van maandag tot en met vrijdag, waarbij de werktijden vallen tussen 07:45 en 17:00 uur.

Wat bieden wij jou?
• Een afwisselende waarin geen dag hetzelfde is;
• Een marktconform salaris van €11,05 bruto per uur bij 23 jaar en ouder;
• Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 km van de werklocatie woont;
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en/of opleidingen, o.a. door onze eigen e-learning academy met meer dan 300 opleidingen;
• Je komt te werken in een professioneel team van receptionistes.
Wat vragen wij van jou?
• Bij voorkeur heb je al eerder telefonische werkervaring opgedaan;
• Je bent minimaal 18 jaar;
• Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
• Je woont in de directe omgeving van Veghel;
• Als laatste verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

Wie zijn wij?
Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Wij nemen snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Gineke Versluis (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300.

De procedure
De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.