solliciteer!


Receptioniste / Telefoniste voor 16 a 24 uur per week in Amsterdam Zuid Oost en Amstelveen. - Amsterdam

Voor de invulling van twee zwangerschapsverloven zijn wij op zoek naar een Receptioniste / Telefoniste in Amsterdam / Amstelveen. Via Connection kom je te werken bij Arkin, een GGZ Instelling , die expert is op o.a. het gebied van verslavingszorg en eetstoornissen. Onder deze organisatie vallen Jellinek, Mentrum, Infora, Sinai.

Wie zijn wij?
Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

Jouw werkzaamheden
Het takenpakket is zeer divers! De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens draag je zorg voor licht administratieve taken.
Naast de genoemde werkzaamheden vallen ook de volgende taken onder jouw verantwoordelijkheden:
• Aanmelden van bezoek;
• Beheer en uitgifte sleutels;
• Verwerken van in- en uitgaande post;
• Bijhouden logboek;

Werkdagen en werktijden:
Het betreft zwangerschapsverlof vanaf begin juli bij de afdeling telefonie op locatie in Amstelveen en zwangerschapsverlof medio half september voor de receptie op locatie in Amsterdam Zuid Oost. Je werkt gemiddeld 16-24 uur per week. De werktijden worden in overleg ingeroosterd, maar het is wenselijk dat je ook wat flexibiliteit kunt bieden. Roosters zijn vier weken van te voren bekend. Daarnaast verwachten wij de mogelijkheid om extra te willen invallen bij ziekte en verlof van collega’s. Omdat de locaties 24/7 open zijn is het belangrijk dat je bereid bent om in het weekend en avond te werken (een avonddienst is tot max. 23:30 uur). Door de twee zwangerschapsverloven te combineren kunnen we een langer dienstverband bieden. Maar het is ook mogelijk dat je de voorkeur hebt voor een bepaalde functie.

Wat bieden wij jou?
• Een marktconform startsalaris van €11,05 bruto per uur; vanaf 23 jaar en ouder.
• Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
• Connection heeft een eigen Academy! Wij bieden zowel klassikale als individuele trainingen en tevens kunnen medewerkers verschillende e-learnings volgen;
• 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

Wat vragen wij van jou?
• Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
• Een prettige telefoonstem;
• Goed in omgang met cliënten, stevig in de schoenen staan (discreet en rustig);
• In teamverband kunnen werken;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
• Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
• Je woont in de directe omgeving van Amsterdam en Amstelveen;
• Weekenden en avonden en feestdagen willen werken;
• Als laatste verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We willen je vragen om een profielfoto bij jouw sollicitatie toe te voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Gineke Versluis (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300.

De procedure
De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.