Vacature Ervaren en flexibele receptioniste in regio Amsterdam (8-16 uur)

 • Is het voor jou prettig om juist niet op vaste dagen of tijden te werken, maar de vrijheid te hebben met een flexibele invulling? En vind je het heerlijk om op meerdere locaties te werken? Als jij die ervaren en flexibele receptioniste bent, dan komen wij graag in contact met jou!

   

  Jouw werkzaamheden

  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het ontvangen en te woord staan van bezoekers (cliënten, klanten en leveranciers) en het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Tevens draag je zorg voor de onderstaande werkzaamheden:

  ·    Registratie en beheer van toegangspassen;

  ·    Beheer en uitgifte van sleutels;

  ·    Bediening telefooncentrale;

  ·    Verzorgen van in- en uitgaande post;

  ·    Parkeerbeheer;

  ·    Bestellen en beheren van kantoormateriaal;

  ·    Overige administratieve werkzaamheden.

   

  Werkdagen en werktijden:

  Je werkt gemiddeld 8 uur per week maar het kan per week verschillen. Werktijden zijn tussen 8:00 uur en 17:00 uur. De roosters worden per 4 weken ingedeeld dus je weet tijdig waar je aan toe bent. Zo houd je ruimte over voor andere activiteiten. Wij verwachten ook de mogelijkheid om in te vallen bij ziekte of verlof van collega’s; Flexibel én collegiaal!

   

  Wat bieden wij jou?

  • Minimaal 8 uur in de week;
  • Een marktconform salaris;
  • Een contract van 7 maanden, met de intentie om dat te verlengen;
  • Een passende reiskostenvergoeding;
  • Je krijgt van ons 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) én 8% vakantiegeld bovenop je loon.

   

  Wat vragen wij van jou?

  ·    Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;

  ·    Je bent discreet en weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie;

  ·    Je beheerst de Nederlandse taal in woord én geschrift;

  ·    Je bent flexibel, zelfstandig en weet nieuwe dingen snel eigen te maken;

  ·    Je kan goed overweg met programma’s als Excel, Word en Outlook;

  ·    Eigen vervoer is wel heel wenselijk;

  ·    Je woont in regio Amsterdam.

                 
  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen.

   

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We zouden het leuk vinden als je een profielfoto bij jouw sollicitatie toe kan voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

   

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317-621300.

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, dan mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.