Vacature Flexibele receptioniste GGZ in regio Amsterdam (oproep)

 • Werken bij de balie van een intensieve crisis afdeling van een GGZ instelling! Sta jij stevig in je schoenen en is het voor jou prettig om juist niet op vaste dagen of tijden te werken, maar de vrijheid te hebben met een flexibele invulling? Als jij die ervaren receptioniste bent, dan komen wij graag in contact met jou!

   

  Jouw werkzaamheden

  • Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het ontvangen en te woord staan van bezoekers (cliënten, klanten en leveranciers) en het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Tevens draag je zorg voor de onderstaande werkzaamheden:

  ·         Registratie en beheer van toegangspassen;
  ·         Beheer en uitgifte van sleutels;
  ·         Verzorgen van in- en uitgaande post;
  ·         Bestellen en beheren van kantoormateriaal;
  ·         Verzorgen van taxi’s.

   

  Werkdagen en werktijden:

  Je werkt een wisselend aantal uur per week. Dit kan overdag zijn, maar ook een avonddienst/weekend (tot uiterlijk 23:00 uur). De roosters worden per 4 weken ingedeeld, dus je weet tijdig waar je aan toe bent en zo houd je ruimte over voor andere activiteiten. Naast de geplande inzet kan je eventueel ook nog extra werken op verzoek van de opdrachtgever, bijv. invallen bij ziekte en verlof van collega’s in de regio. Flexibel én collegiaal!

   

  Wat bieden wij jou?

  • Jouw salaris begint op €11,22 per uur (bij >23 jaar);
  •  Een flexibel 0-uren contract;
  • Een passende reiskostenvergoeding;
  • Je krijgt van ons 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) én 8% vakantiegeld bovenop je loon.

   

   

  Wat vragen wij van jou?

  ·         Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  ·         Je staat stevig in je schoenen en weet rustig te blijven in lastige situaties aan de balie, met mogelijk verbale                  agressie;
  ·         Je kan een VOG voorleggen;
  ·         Je bent discreet en weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie;
  ·         Je beheerst de Nederlandse taal in woord én geschrift;
  ·         Je kan goed overweg met programma’s als Excel, Word en Outlook;
  ·         Je woont in regio Amsterdam;
  ·         Ervaring met GGZ is een pré.

   

                

  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen.

   

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We zouden het leuk vinden als je een profielfoto bij jouw sollicitatie toe kan voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

   

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Gineke Versluis (Afdeling Werving & Selectie) op 0317-621300.

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.