Vacature Flexibele receptioniste (oproep) in regio Veghel - Eindhoven

 • Is het voor jou prettig om juist niet op vaste dagen of tijden te werken, maar de vrijheid te hebben met een flexibele invulling? En woon jij in de omgeving van Veghel - Eindhoven? Dan komen wij graag in contact met jou!

  Waar kom je te werken?
  Via Connection kom je te werken bij verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Veghel en Eindhoven. De ene dag werk je bij een industrieel technisch bedrijf, terwijl je de andere dag werkzaam bent bij een organisatie die zich bezig houdt met diervoeding. Ook kan het zijn dat je wordt ingezet bij een groot zoetwarenbedrijf in Veghel. Kortom, aan diversiteit geen gebrek!

   

  Jouw werkzaamheden
  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens ondersteun je op administratief gebied met bijvoorbeeld het verwerken van in- en uitgaande post en het invoeren van gegevens in Excel.

  Werkdagen en werktijden:
  De werkdagen variëren van maandag tot en met vrijdag, waarbij de werktijden vallen tussen 07:45 – 17:00 uur. Je werkt op oproepbasis. Dit houdt in dat je een 0-uren contract krijgt, waarbij je in overleg wordt ingepland. Het werkrooster is vier weken van te voren bekend dus je weet ruim op tijd wanneer je werkt.

   

  Wat bieden wij jou?

  ·         Een marktconform startsalaris van € 11,22 bruto per uur (bij 23 jaar en ouder);

  ·         Een passende reiskostenvergoeding;

  ·         De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. trainingen en/of opleidingen;

  ·         Je komt te werken in een professioneel team van receptionistes;

  ·         25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

   

  Wat vragen wij van jou?

  ·         Enige werkervaring in een soortgelijke functie;

  ·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);

  ·         Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);

  ·         Je woont in de directe omgeving van Veghel;

  ·         In bezit van rijbewijs B;

  ·         Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze receptionisten: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme aan de slag!

                 
  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317 – 621 300.

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een online gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.