Vacature Hospitality Officer in de regio Zaventem (26 uur per week)

 • Via Connection bv kom je te werken bij een internationale organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van bouwoplossingen en is gevestigd in de regio Zaventem.

  De werkzaamheden

  Het takenpakket is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het gastvrij onthalen van bezoekers en deze verwijzen naar de juiste contactpersoon, het te woord staan en registreren ervan en het aannemen en afhandelen van telefoongesprekken. Ook lichte administratieve werkzaamheden kunnen tot je takenpakket horen.

  Werkdagen en werktijden

  Je werkt 30 uur per week. Het gaat voornamelijk om de ochtenddiensten van 07.30 uur tot 13.00 uur. Daarnaast verwachten we dat je in overleg wilt invallen bij ziekte en verlof van collega`s.

  Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding; 
  • Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team. 

  Wat vragen wij van jou?

  • Niveau professionele/ academische Bachelor of gelijkwaardig door ervaring;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
  • Woonachtig in de regio Zaventem;
  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag! 

  Wie zijn wij?

  Connection bv is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen. 

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection bv.

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Natalie van der Linden of Linda Dekker (Afdeling Werving & Selectie) op 02-7210333.