Vacature Onthaalbediende / Receptioniste omgeving Antwerpen (16-20 uur)

 • Heb jij ervaring als receptioniste/ onthaalmedewerker met gevoel voor service en dienstverlening? En ben jij op zoek naar een afwisselende parttime job in regio Antwerpen? Dan komen wij graag in contact met jou!

  Waar kom je te werken? 

  Via Connection kom je te werken bij een organisatie die is gevestigd in regio Antwerpen. 

  De werkzaamheden 

  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het gastvrij onthalen van bezoekers, het te woord staan en registreren ervan en het aannemen en afhandelen van telefoongesprekken. Je beantwoordt alle binnenkomende oproepen en draagt zorg voor het doorverbinden aan interne collega`s. Ook werkzaamheden zoals beheer van de keuken en koffiemachine, postverwerking, en het bestellen van lunches kunnen tot jouw takenpakket horen.

  Werkdagen en werktijden

  Je werkt minimaal 16 uur per week met een uitloop naar 20 uur. De werkdagen en diensten worden in overleg vastgesteld en de werkuren zijn tussen 8:00 – 17:00 uur. Daarnaast verwachten wij de mogelijk om extra te willen invallen bij ziekte en verlof van collega’s en de bereidheid om tijdens de schoolvakanties te willen werken. 

  Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;

  • Reiskostenvergoeding; 

  • Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team. 

  Wat vragen wij van jou?

  • Niveau professionele/ academische Bachelor of gelijkwaardig door ervaring;

  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal (mondeling en schriftelijk);

  • Flexibel beschikbaar voor 2 of 3 dagen in de week;

  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);

  • Woonachtig in Antwerpen of directe omgeving;

  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag! 

  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen. 

  De procedure

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection. 

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving & Selectie) op 02-7210333.