Vacature Receptionist (m/v) in Anderlecht (13-16 uur)

 • Ben jij op zoek naar een parttime job? Heb jij ervaring als receptionist/ onthaalmedewerker met gevoel voor service en dienstverlening? Dan komen wij graag in contact met jou!

   

  Waar kom je te werken?

  Via Connection bv kom je te werken bij een internationale organisatie die is gevestigd in Anderlecht. Dit bedrijf is actief in de technische dienstverlening ten behoeve van energie en communicatie. Ze begeleiden klanten bij ontwerp, uitvoer en onderhoud van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties.  

   

  De werkzaamheden 

  Het takenpakket is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het gastvrij onthalen van bezoekers, het te woord staan en registreren ervan en het aannemen en afhandelen van telefoongesprekken. Je beantwoordt alle binnenkomende oproepen en draagt zorg voor het foutloos doorverbinden aan interne collega`s. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de receptie en wachtruimte. Ook werkzaamheden zoals beheer van vergaderzalen, postverwerking, en het bestellen van lunches kunnen tot jouw takenpakket horen.

   

  Werkdagen en werktijden

  Je werkt gemiddeld 13 - 16 uur per week en je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag. Daarnaast verwachten wij de bereidheid om extra te willen invallen bij ziekte en verlof van collega’s en de bereidheid om mogelijk tijdens de schoolvakanties te willen werken. 

   

  Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris. Hierin volgen wij de Barema’s;
  • Een passende reiskostenvergoeding; 
  • Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team. 

   

  Wat vragen wij van jou?

  • Bij voorkeur aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
  • Woonachtig in Anderlecht of directe omgeving;
  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag! 

   

  Wie zijn wij?

  Connection bv is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen. 

   

  De procedure 

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

   

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection bv.

   

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Natalie van der Linden of Linda Dekker (Afdeling Werving & Selectie) op 02-7210333.