Vacature Receptioniste in Ede (oproep-basis)

 • Ben jij een receptioniste die er van houdt initiatief te nemen? Ga jij zelfstandig en proactief te werk? Lijkt het jou daarnaast leuk om te werken bij een toonaangevend internationaal productiebedrijf en ben je niet gebonden aan de vakantieperiodes? Dan komen wij graag in contact met jou!

   

  Jouw werkzaamheden
  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens draag je zorg voor lichte administratieve werkzaamheden, waaronder:

  · Verzorgen van taxi- en hotelreserveringen;
  · Verzorgen van in- en uitgaande post;
  · Beheer en uitgifte van sleutels;
  · Werken via strikte veiligheidsnormen.

   

  Werkdagen en werktijden:
  Het betreft een functie waarbij je flexibel kunt worden ingezet, bijvoorbeeld in vakantieperiodes of bij ziekte of verlof van collega’s. De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag van 07.30 – 17.30 uur. Het is mogelijk dat je ook op andere locaties ingezet wordt.

   

  Wat bieden wij jou?

  · Een marktconform startsalaris van €11,22 bruto per uur;
  · Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 km van de werklocatie woont;
  · 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

   

  Wat vragen wij van jou?

  · Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  · Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  · Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
  · Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de sollicitatieprocedure;
  · Als laatste verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en
  proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

                 
  Wie zijn wij?
  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We willen je vragen om een profielfoto bij jouw sollicitatie toe te voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

   

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman en Gineke Versluis (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300.

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.