Vacature Receptionist(e) in Utrecht (5-10 uur)

 •  

  Ben jij een ervaren receptionist(e) met gevoel voor service en dienstverlening en wil jij jouw talenten inzetten voor een afwisselende baan? Connection is op zoek naar een nieuwe collega die in Utrecht flexibel inzetbaar is voor 5-10 uur per week.

  Waar kom je te werken?
  Via Connection kom je te werken bij een Vakbondsorganisatie in Utrecht die de belangen van leden behartigt op het gebied van werk en inkomen. Samen met de beveiliging ben jij het eerste aanspreekpunt van klanten en bezoekers.

  Jouw werkzaamheden
  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het ontvangen en te woord staan van bezoekers (cliënten, klanten en leveranciers) en het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Tevens draag je zorg voor de onderstaande werkzaamheden:

  ·         Bijhouden telefoonlijst;

  ·         Reserveren van vergaderzalen;

  ·         Beheer en uitgifte van sleutels en badges;

  ·         Boeken van hotels en bestellen van lunches.

   

  Werkdagen en werktijden:

  Je werkt hier op verschillende dagen van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 8:00 - 13:00 uur en van 13:00 – 18:00 uur. Bij Connection werken we met roosters die iedere maand in overleg worden ingepland. Zo weet je tijdig wanneer je werkt en wanneer je vrij bent. Naast de geplande inzet kan je eventueel óók nog extra werken op verzoek van de opdrachtgever om bijv. in te vallen bij ziekte en verlof van collega’s in de regio. Flexibel én collegiaal!

   

  Wat bieden wij jou?

  ·         Jouw salaris begint op €11,22 per uur;

  ·         Een passende reiskostenvergoeding, wel zo netjes na jouw inzet;

  ·         Connection heeft een eigen academy! Wij bieden diverse trainingen en tevens de mogelijkheid om verschillende e-learnings te volgen;

  ·         Je krijgt van ons 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) én 8% vakantiegeld bovenop je loon.

   

  Wat vragen wij van jou?

  ·         Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;

  ·         Je bent discreet en proactief;

  ·         Je beheerst de Nederlandse taal in woord én geschrift;

  ·         Je kan goed overweg met programma’s als Excel, Word en Outlook;

  ·         Je woont in de directe omgeving van Utrecht (<25km);

  ·         Wij verwachten van al onze medewerkers een professionele en dienstverlenende attitude, waarbij

  hopitality centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag.

   

  Over ons: Connection BV

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Aart Marsman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317 – 621 300.

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Het is mogelijk dat we een Social Mediacheck doen. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection!