Vacature Receptioniste in Veghel (8 uur)

 • Is het voor jou juist prettig om niet fulltime te werken, maar de vrijheid te hebben met een parttime invulling? En zou je graag als receptioniste aan de slag gaan? Dan komen wij graag in contact met jou! 

  Waar kom je te werken?  

  Via Connection kom je te werken bij een opdrachtgever die zich richt op gezonde diervoeding. Eventueel kan aan je worden gevraagd of je af en toe kunt invallen bij ziekte of verlof bij een andere opdrachtgever. Kortom, aan diversiteit geen gebrek!  

  Jouw werkzaamheden  

  Het takenpakket van een receptioniste is divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens ondersteun je op met bijvoorbeeld het verwerken van in- en uitgaande post en het invoeren van gegevens in Excel. 

  Werkdagen en werktijden:  

  We zoeken iemand die beschikbaar is op de donderdag van 8:15 – 17:00 uur en tevens ook op vrijdag zou kunnen werken, bijv. bij ziekte van een collega of tijdens vakantieperiodes. De roosters worden ruim van te voren bekend gemaakt, zodat je tijdig weet wanneer je werkt.  

  Wat bieden wij jou?  

  • Een marktconform startsalaris van € 11,65/uur; 
  • Een passende reiskostenvergoeding; 
  • Leuke team-uitjes; 
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse trainingen of opleidingen; 
  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld. 

  Wat vragen wij van jou?  

  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk); 
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook); 
  • Je woont in de directe omgeving van Veghel; 
  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag! 

  Wie zijn wij?  

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.  

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op. 

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317 – 621 300.  

  De procedure  

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.