Vacature Receptioniste in Veghel (oproep)

 • Is het voor jouw prettig om juist niet op vaste dagen of tijden te werken, maar de vrijheid te hebben met een flexibele invulling? En woon jij in de omgeving van Veghel? Dan komen wij graag in contact met jouw!

  Waar kom je te werken? 

  Via Connection kom je te werken bij verschillende opdrachtgevers in de regio van Veghel. De ene dag werk je bij een industrieel technisch bedrijf in Veghel, terwijl je de andere dag werkzaam bent bij een organisatie die zich bezig houdt met voeding voor dieren. Ook kan aan je worden gevraagd of je bij één van onze klanten in Son kunt invallen bij ziekte of verlof. Kortom, aan diversiteit geen gebrek! 

  Jouw werkzaamheden 

  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens ondersteun je op administratief gebied met bijvoorbeeld het verwerken van in- en uitgaande post en het invoeren van gegevens in Excel.

  Werkdagen en werktijden: 

  De werkdagen variëren van maandag tot en met vrijdag, waarbij de werktijden vallen tussen 08:00- 17:00 uur. Bij voorkeur zoeken we iemand die beschikbaar is op donderdag en vrijdag. Je contract is op 0-urenbasis. Dit houdt in dat je in overleg wordt ingepland. De roosters worden vier weken van te voren bekend gemaakt. Dit gaat natuurlijk wel in overleg. 

  Wat bieden wij jou? 

  • Een marktconform startsalaris van € 1795,- o.b.v. 40 uur (>23 jaar);
  • Een passende reiskostenvergoeding;
  • Leuke team-uitjes;
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse trainingen of opleidingen;
  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

  Wat vragen wij van jou? 

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
  • Je woont in de directe omgeving van Veghel;
  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze receptionistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is. 

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We willen je vragen om een profielfoto bij jouw sollicitatie toe te voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317 – 621 300. 

  De procedure 

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.