Vacature Receptioniste in Vlaardingen (ter vervanging van ziekte)

 • Inspringen bij ziekte van een collega op een vaste locatie in Vlaardingen. Als flexibele receptioniste ben jij onze “Redder in nood”! Dus heb je nog geen plannen en wil je graag aan de slag! Lees dan snel verder.

  Waar kom je te werken?

  Via Connection kom je te werken bij een vaste opdrachtgever in Vlaardingen. Deze opdrachtgever houdt zich bezig met projectoplossingen voor onderhoud en nieuwbouw in de bouw en is internationaal actief.

  Jouw werkzaamheden

  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, klanten en leveranciers. Tevens ondersteun je met bijvoorbeeld het verwerken van in- en uitgaande post en het bestellen van kantoorartikelen en drukwerk.

  Werkdagen en werktijden: 

  We zoeken op invulling ter vervanging voor ziekteverlof, met als vaste werkdag op de woensdag gedurende het ziekteverlof van onze medewerker. Daarnaast verwachten wij de mogelijk om extra in te vallen bij ziekte en verlof van collega’s. Wij werken met roosters die iedere 4 weken in overleg worden ingepland. Zo weet je tijdig wanneer je werkt.

  Wat bieden wij jou? 

  • Een marktconform salaris;
  • Volledige reiskostenvergoeding op basis van OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
  • Connection heeft een eigen academy! Wij bieden diverse interne (klassikale) trainingen;
  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

  Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook);
  • Beschikbaarheid vanaf medio september;
  • Woonachtig in Vlaardingen of directe omgeving (max. 25 km). Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein en met OV wat lastiger te bereiken;
  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van al onze medewerkers: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen. 

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We zouden het waarderen als je een profielfoto bij jouw sollicitatie toevoegt in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317-621300. 

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.