Vacature Receptioniste / oproepkracht in Utrecht (o-uren)

 • Flexibele receptioniste in Utrecht  (oproep)

  Heb jij nog geen vakantieplannen deze zomer en wil je graag aan het werk? Ben je het type die het verschil kan maken voor de meest kwetsbaren in gezinssituaties? Wij zoeken een flexibele receptioniste met een goed gevoel voor dienstverlening en affiniteit met de zorg.

   

  Waar kom je te werken?
  Via Connection ga je werken bij een organisatie die zich richt op de veiligheid van kinderen in huiselijke sfeer.

   

  Jouw werkzaamheden

  Het takenpakket van een receptioniste is zeer divers. De voornaamste taken bestaan uit het ontvangen en te woord staan van bezoekers (cliënten, klanten en leveranciers) en het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Tevens draag je zorg voor de onderstaande werkzaamheden:

  ·         Reserveren van Green Wheels en uitleen van  fietsen en beamers;

  ·         Postafhandeling;

  ·         Vergaderzalen reserveren.

   

  Werkdagen en werktijden:

  Je werkt een wisselend aantal uur per week. Dat kan zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 - 17:30 uur. Bij Connection werken we met roosters die iedere maand in overleg worden ingepland. Zo weet je tijdig wanneer je werkt en wanneer je vrij bent. Naast de geplande inzet kan je eventueel óók nog extra werken om bijv. in te vallen bij ziekte en verlof van collega’s in de regio. Flexibel én collegiaal!

   

  Wat bieden wij jou?

  •      Jouw salaris begint op €11,22 per uur (bij >23 jaar);
  •      Een flexibel 0-uren contract;
  •      Een passende reiskostenvergoeding, wel zo netjes na jouw inzet;
  •      Connection heeft een eigen academy! Wij bieden diverse trainingen en tevens de mogelijkheid om verschillende-       learnings te volgen;
  •      Je krijgt van ons 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) én 8% vakantiegeld bovenop je loon.

   

  Wat vragen wij van jou?

  ·         Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;

  ·         Je bent discreet en weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie;

  ·         Je beheerst de Nederlandse taal in woord én geschrift;

  ·         Je bent beschikbaar in de periode juli-augustus- september en mogelijk langer;

  ·         Je kan goed overweg met programma’s als Excel, Word en Outlook;

  ·         Je woont in de directe omgeving van Utrecht (<25km);

  ·         Aanvraag van een VOG verklaring is voor deze functie verplicht.

                 
  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. Connection werkt in teams van parttime receptionistes bij het outsourcen van receptiediensten, om de bezetting van de diensten en de kwaliteit te waarborgen.

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. We zouden het leuk vinden als je een profielfoto bij jouw sollicitatie toe kan voegen in verband met de representativiteit van de functie. Na jouw sollicitatie nemen wij snel, waar mogelijk binnen twee weken, contact met je op.

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Aart Marsman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317-621300.

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.