Vacature Recruitment Stagiair in Wageningen

 • Beschik jij over de juiste HR- en communicatietools en vind jij het leuk om onze backoffice te ondersteunen met diverse nieuwe en lopende projecten? Ben je op zoek naar een leuke stageplek én ben je tevens inzetbaar in de zomervakantie? Dan zijn wij echt op zoek naar jou!

  Wat ga je doen?

  Je gaat aan de slag bij ons kantoor in Wageningen, voor 2-3 dagen in de week. Als stagiair maak je deel uit van het Backoffice team en sta je midden in de organisatie. Je ondersteunt de recruiter in de dagelijkse werkzaamheden en zorgt ervoor dat we de kansen op de markt optimaal benutten. Met jouw skills lukt het je steeds om de juiste mensen aan onze organisatie te binden en probeer je altijd het recruitmentproces te bewaken en te optimaliseren. Tevens is er de mogelijkheid om je kennis en kunde inzetten op diverse interne projecten. Denk hierbij aan communicatieprojecten als het schrijven van de nieuwsbrief, het herschrijven van pakkende website-teksten en algehele ondersteuning ten behoeve van HRM. Kortom, een leuke en afwisselende stage waarin genoeg te beleven is!

  Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende stage met ruimte voor je persoonlijke leerproces;  
  • Je komt te werken in een informeel team met gezellige collega’s;
  • Een passende stagevergoeding;
  • Connection heeft een eigen academy! Wij bieden zowel klassikale als individuele trainingen en tevens kunnen medewerkers verschillende e-learnings volgen;

  Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding, bij voorkeur richting  HRM of Communicatie;
  • Je bent enthousiast en collegiaal en kan je ook prima zelfstandig werken;
  • Je bent daadkrachtig, assertief en een echte aanpakker;
  • Je woont in de nabije omgeving van Wageningen;
  • Je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar voor een periode van 5-6 maanden (in overleg);
  • Je beschikt over goede gesprekstechnieken en hebt goede communicatieve vaardigheden ten behoeve van het telefonisch contact met sollicitanten en opdrachtgevers;

  Wie zijn wij?

  Connection BV bestaat uit meerdere organisaties die zich sterk ontwikkelen: Connection Receptiediensten (zowel in Nederland als in België), Trinity, newDirections en Gioia:

  Connection is een dienstverlenende onderneming, gespecialiseerd in ontvangst aan de receptie en een efficiënte afhandeling van telefoonverkeer. Trinity bv. houdt zich ook bezig met outsourcing, maar dan op het gebied van facilitair medewerkers,  waaronder postkamermedewerkers, huismeesters en medewerkers technische dienst. NewDirections richt is op consultancy met betrekking tot facilitymanagement. Gioia is het gezicht van ons horeca concept.

  Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid, vertrouwen, betrokkenheid en zelfstandigheid. Ruimte voor eigen initiatief, korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur maken ieder direct verantwoordelijk en aanspreekbaar en bieden alle gelegenheid tot inspraak. Het Backoffice-team in Wageningen bestaat uit 6 medewerkers en een Office Manager en alle organisaties worden door deze afdeling gefaciliteerd.

  De procedure

  Ben je enthousiast geworden en wil jij graag in aanmerking komen voor deze stageplek? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en voeg je CV en motivatiebrief toe. Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Gineke Versluis (afdeling werving en selectie) op 0317- 621 300.