Vacature Telefoniste bij een GGZ instelling (8-16 uur)

 • Waar kom je te werken?

  De telefonist(e) die wij zoeken is meer dan de persoon die het binnenkomend telefoonverkeer afhandelt! Zeker zo belangrijk is het goed kunnen luisteren naar de cliënten die verward of in paniek hun verhaal willen doen en mensen gerust stellen in crisissituaties!  

  Via Connection kom je te werken bij een organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg. De organisatie biedt hulp aan mensen met psychiatrische stoornissen en complexe psychische- en verslavingsproblematiek. Op het gebied van geestelijke gezondheidszorg is deze organisatie één van de grotere instellingen in Nederland. Je komt te werken bij de locatie in Amstelveen. 

  Jouw werkzaamheden

  In deze functie ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor o.a. cliënten van onze opdrachtgever. Je draagt zorg voor het correct aannemen doorverbinden van telefoongesprekken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van cliëntcontacten.

  Werkdagen en werktijden

  Je werkt minimaal 8 uur per week met mogelijke uitloop naar 16 uur. De werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Daarnaast verwachten wij de mogelijk om extra te kunnen invallen bij ziekte en verlof van collega’s. De werktijden zijn overdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Connection werkt met roosters die per 4 weken vooruit worden ingepland. Zo weet je tijdig wanneer je werkt.

  Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Een marktconform startsalaris van €11,22 bruto per uur;
  • Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
  • Connection heeft een eigen academy! Wij bieden zowel klassikale als individuele trainingen;
  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

  Wat vragen wij van jou?

  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Achtergrond en/of affiniteit in de geestelijke gezondheidszorg;
  • Een prettige telefoonstem;
  • Je kunt goed luisteren en bent geduldig en discreet;
  • Je bent goed in omgang met cliënten, maar weet ook afstand te houden;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en redelijk goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook); 
  • Je woont in de directe omgeving van Amstelveen;
  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze telefonistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300. 

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een (online) gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed dan mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.