Vacature Telefoniste bij een GGZ instelling in Amstelveen (12-20 uur)

 • Waar kom je te werken?

  De telefonist(e) die wij zoeken is meer dan de persoon die het binnenkomend telefoonverkeer afhandelt! Zeker zo belangrijk is het goed kunnen luisteren naar de cliënten die verward of in paniek hun verhaal willen doen en mensen gerust stellen in crisissituaties!  

  Via Connection kom je te werken bij een organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg. De organisatie behandelt mensen met psychiatrische stoornissen en complexe psychische- en verslavingsproblematiek. Op het gebied van geestelijke gezondheidszorg is deze organisatie één van de grotere instellingen in Nederland. Je komt te werken bij de locatie in Amstelveen. 

  Jouw werkzaamheden

  In deze functie ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor o.a. cliënten van onze opdrachtgever. Je draagt zorg voor het correct aannemen doorverbinden van telefoongesprekken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van cliëntcontacten.

  Werkdagen en werktijden

  In principe werk je wisselend tussen de 12-20 uur per week. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, van 8:30 – 17:00 uur. Beschikbaarheid tijdens vakanties is zeer wenselijk. Connection werkt met roosters die per 4 weken vooruit worden ingepland. Zo weet jij tijdig wanneer je werkt.

  Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is;
  • Een marktconform startsalaris van €11,22 bruto per uur (bij >21 jaar);
  • Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;
  • Connection heeft een eigen academy! Wij bieden zowel klassikale als individuele trainingen;
  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

  Wat vragen wij van jou?

  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze telefonistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!
  • Achtergrond en/of affiniteit in de geestelijke gezondheidszorg;
  • Een prettige telefoonstem;
  • Goed kunnen luisteren en geduldig en discreet;
  • Goede omgang met cliënten, maar ook afstand weten te houden;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en redelijk goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook); 
  • Je woont in de directe omgeving van Amstelveen.

  Wie zijn wij?

  Connection is een zelfstandige, dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in ontvangst bij de receptiebalie en de afhandeling van het telefoonverkeer. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie rondom receptie- en telefoondiensten van onze opdrachtgevers over. We zorgen dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

  Ben jij getriggerd door deze vacature en voldoe je aan het functieprofiel? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300. 

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een (online) gesprek met de rayonmanager van Connection en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.