Vacature Telefonist(e) bij een GGZ instelling in Amstelveen (bijbaan 0-uren)

 • Heb jij nog geen vakantieplannen en ben jij op zoek naar een leuke, betekenisvolle (bij)baan? Kom dan in de zomer bij ons werken en beleef hoe waardevol jouw bijdrage in de GGZ kan zijn! Mocht het je goed bevallen, dan zien wij zeker mogelijkheden om je inzet na de vakantie voort te zetten!

   

  De telefoniste die wij zoeken is meer dan de persoon die het binnenkomend telefoonverkeer afhandelt! Zeker zo belangrijk is het goed kunnen luisteren naar de cliënten die verward of in paniek hun verhaal willen doen en mensen gerust stellen in crisissituaties!  

   

  Via Connection kom je te werken bij een organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg. De organisatie behandelt mensen met psychiatrische stoornissen en complexe psychische- en verslavingsproblematiek. Op het gebied van geestelijke gezondheidszorg is deze organisatie één van de grotere instellingen in Nederland. Je komt te werken bij de locatie in Amstelveen. 

   

  Jouw werkzaamheden

  In deze functie ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor o.a. cliënten van onze opdrachtgever. Je draagt zorg voor het correct aannemen doorverbinden van telefoongesprekken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van cliëntcontacten.

   

  Werkdagen en werktijden

  Over het algemeen werk je wisselende dagen en tijden per week variërend van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Bij Connection werken we met roosters die per 4 weken worden ingepland. Zo weet je tijdig wanneer je werkt. Daarnaast verwachten wij de mogelijk om extra te willen invallen bij ziekte en verlof van collega’s. 

   

  Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is;

  • Een marktconform startsalaris;

  • Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het OV en een kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van de werklocatie woont;

  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8% vakantiegeld.

  Wat vragen wij van jou?

  • Bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie;

  • Achtergrond en/of affiniteit in de geestelijke gezondheidszorg;

  • Goed kunnen luisteren en geduldig en discreet zijn;

  • Goede omgang met cliënten, maar ook afstand weten te houden;

  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en redelijk goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);

  • Goede computervaardigheden (Excel, Word en Outlook); 

  • Woonachtig in de directe omgeving van Amstelveen;

  • Uiteraard verwachten wij kwaliteit van onze telefonistes: Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!

   

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en vul het online sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

   

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Linda Dekker (Afdeling Werving en Selectie) op 0317 – 621 300. 

   

  De procedure

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen dan mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.