Vacature Telefonist(e) bij een GGZ-instelling in Amstelveen (12 uur)

 • Dat jij alles op alles zet om elk contactmoment bijzonder te maken, vinden wij bewonderingswaardig. Je kan goed omgaan met verbaal geweld en bent standvastig. Samen met jouw oplossingsgerichte enthousiasme wordt iedereen pas écht vrolijk!

   

  Wat doe je als onze beste telefonist(e)-receptionist(e)?

  Je hebt een dienstverlenende instelling, waarbij professionaliteit centraal staat. Met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding ga jij elke werkdag met veel enthousiasme weer aan de slag!
  Jouw werk is zoals gewoonlijk elke dag erg divers. Als telefonist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor o.a. cliënten van onze opdrachtgever. Je draagt zorg voor het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van cliëntcontacten.

   

  Wie zoekt jouw versterking?
  Via Connection kom je te werken bij de afdeling telefonie van een GGZ-instelling in Amstelveen. Je werkt hier gemiddeld 12 uur per week. Dat doe je voornamelijk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De werktijden zijn tussen 8:30-17:00 en bij midden diensten van 10:00-14:00. Dankzij jouw weergaloze inzet kan je eventueel óók nog gevraagd worden extra te werken om bijv. in te vallen bij ziekte en verlof van collega’s in de regio. Flexibel én collegiaal!

   

  Ons aanbod voor jou:

  ·         Jouw salaris begint op €11,22 per uur;

  ·         We willen jouw kwaliteiten het liefst behouden, daarom beginnen we met een jaarcontract;

  ·         Reiskostenvergoeding, wel zo netjes na jouw inzet;

  ·         Connection heeft een eigen academy! Wij bieden diverse trainingen en tevens de mogelijkheid om verschillende e-learnings te volgen;

  ·         Je krijgt van ons 25 vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld bovenop je loon.

   

  Jij bent:

  ·         Je bent stressbestendig en empathisch, je krijgt soms heftige verhalen en gaat hier met respect mee om;

  ·         Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;

  ·         BHV is een pré;

  ·         Je beheerst de Nederlandse taal in woord én geschrift;

  ·         Je hebt kennis van Excel, Word, Outlook etc.;

  ·         Je woont in de omgeving van Amstelveen;

  ·         Jij bent onze perfecte kandidaat, Solliciteer snel!

   

  Wanneer mag je beginnen?

  De eerste selectie vindt plaats op basis van jouw CV en motivatie. Bij positief resultaat nemen wij contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Hierna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de rayonmanager van Connection. Mocht het gesprek goed verlopen, volgt als laatste een voorstelgesprek met onze opdrachtgever en mogen we je hopelijk welkom heten als nieuwe collega bij Connection.

   

  Wie zijn wij: Connection BV

   

  Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Femke Bouman of Aart Marsman (Afdeling Werving & Selectie) op 0317-621300.