Connection verhalen: Lise

In de serie “Connection verhalen” nemen de Connection medewerkers je mee in ons bedrijf. Hoe is het om bij Connection in de receptiediensten branche te werken? Waarom doen ze wat ze doen? Deze keer lees je het verhaal van Lise. Ze is werkstudent bij Connection en combineert een drukke studie met haar werk.

De flexibiliteit die Connection biedt, is voor mij als student heel fijn.

Lise

Studeren en werken

“Omdat ik het al best druk heb met studeren, zocht ik een bijbaantje voor maximaal 4 uur per week. Toen zag ik deze vacature bij een zorginstelling, wat ook nog eens aansluit op mijn studie. Ik kwam er later pas achter dat het om een vacature bij Connection ging, omdat deze zorginstelling de receptiediensten dus uitbesteedt. Zo kwam ik hier dus terecht!

Ik werk nu op twee locaties: een heel rustige locatie en een wat drukkere. Bij de ene locatie is het fijn werken omdat ik soms ook tijd heb om aan mijn scriptie te werken. Bij de andere locatie leer ik juist weer heel veel over verschillende soorten mensen. Daar vind ik het contact met cliënten vooral erg leuk. De flexibiliteit die Connection biedt, is voor mij als student heel fijn. Stel dat ik volgend jaar een master ga doen in een ander deel van het land, dan kan er altijd gekeken worden of herplaatsing naar een locatie daar in de buurt mogelijk is. Als je een fijne bijbaan hebt zoals dit, dan is dat natuurlijk ideaal.” 


Veel eigen verantwoordelijkheid

Je zorgt bijvoorbeeld zelf met je team dat de bezetting goed geregeld is.

Een team op afstand, maar toch dichtbij 

“Doordat ik via Connection werk, sta ik wel iets verder af van de medewerkers van de locatie zelf. Ook mijn eigen collega’s zijn op afstand, omdat ik alleen achter de receptie zit. Daarom was ik extra verrast door de grote betrokkenheid van mijn rayonmanager.

In de eerste dagen dat ik hier werkte kreeg ik vaak berichtjes, gewoon om te vragen hoe het ging of om me succes te wensen.  Het verraste me om een leidinggevende te hebben die zo betrokken is, terwijl we elkaar niet zo vaak zien. Daardoor voelt het niet als een afstand.

Met mijn collega’s voelt het ook echt als een team. We hebben samen een WhatsApp groep waarin je ook dringende vragen kunt stellen tijdens het werk. Er volgt altijd snel een antwoord. Als je een halve dag werkt heb je wat overlap met je collega en kun je even bijkletsen en een korte overdracht doen. Omdat ik pas een paar weekjes bij Connection werk zijn de uitzonderlijke situaties voor mij nu nog een uitdaging. Soms moet ik nog een beetje improviseren of snel een vraag stellen in de groep. Dan is het heel fijn om een team te hebben dat met je mee denkt!”

Connection Receptiediensten logo

In Nederland en in België

Copyright © 2023 Connection. All rights reserved