Connection verhalen: Wilma

In de serie “Connection verhalen” nemen de Connection medewerkers je mee in ons bedrijf. Hoe is het om bij Connection in de receptiediensten branche te werken? Waarom doen ze wat ze doen? Deze keer lees je het verhaal van Wilma.

Dat maakt het werk zo leuk. Door die diversiteit heb je ook met veel meer collega’s contact.

Wilma

Afwisselend en divers werk

“Ik houd erg van afwisseling in mijn werk. Daarom heb ik ervoor gekozen om bij verschillende opdrachtgevers werkzaam te zijn zodat er veel variatie ontstaat in de werkzaamheden.
De dag start meestal met dezelfde werkzaamheden. Het opstarten van je computer, zorgen dat vergaderzalen geopend kunnen worden en opgeruimd zijn en teruglezen in het logboek wat je collega receptionistes hebben genoteerd tijdens hun diensten.
De rest van de dag is voor mij vaak een verrassing. De ene dag is het erg druk en de andere dag ben je blij dat het rustig is zodat je tijd hebt om bijvoorbeeld bestellingen te doen voor kantinebenodigdheden en kantoorartikelen. Dat maakt het werk zo leuk. Door die diversiteit heb je ook met veel meer collega’s contact.”

Veel eigen verantwoordelijkheid

Je zorgt bijvoorbeeld zelf met je team dat de bezetting goed geregeld is.

Flexibiliteit en veel vrijheid 

“Connection is een werkgever die flexibiliteit vraagt van medewerkers maar gelukkig zelf ook flexibel is naar medewerkers toe. Vakanties en vrije dagen regelen wij vaak onderling, diensten onderling ruilen is ook altijd mogelijk. Dit geeft veel vrijheid.”

Connection Receptiediensten logo

In Nederland en in België

Copyright © 2023 Connection. All rights reserved